»

Saturday, June 11, 2011

blessed


hari ni subjek komunikasi berkesan, masuk je kelas terus cakap ngan zuma yang aku nak ponteng kelas ni pada 25/6.. (26/6 kelas bi batal) hehehe.. plan dah baik.. mula nak buat surat dari ofis cakap kene kerja luar.. tapi gaya macam payah kan sebab pn aminah ni style check student panggil nama sengsorang... adeh!!! (-_-")..

kelas agak rileks.. dan lec pun sempoi dan best.. tetibe dia umum yang 25/6 kelas batal... fuyoo.. gua punya reaksi macam nak lompat bungee jumping je dari blok F ke cafe.. muhaha.. feel blessed.. big thank ALLAH.. fuh!!!.. risau gak aku kalau tak balik kg week tu.. bateri haruslah di charge.. anak omak mau beli baju raya...

oh.. korang... aku dapat dean list sem lepas.. 1st time ever.. selalu dapat sipi-sipi jek.. jakun ok.. aku tak macam korang every sem dapat.. aku tak pandai... alhamdulillah... dapat jugak merasa..


time nak bertolak ke terengganu.. sukanun..
hepy time ma!!!


2 comments:

anisyafrina said...

Oi oi.. melompat gembira nampak tak de class.. haha~ ^__^

Shurazirah Sukhur said...

congrats ira dapat dean list :)

Post a Comment