»

Tuesday, April 5, 2011

sunday the cake day (dulu x ambik english edukaysyen)

actually benda-benda cam ni tak yah blog pun takpe.. tapi sebab nak show off dan appreciate noneey sayang belanja jadi harus di blog.. kene puji lebih-lebih sikit.. mana tau gaji bulan depan dia ajak lagi.. tuah ayam nampak dikaki.. tuah manusia siapa yang tahu...tuah gaji noneey nak belanja lagi.. pantun 3 kerat...


cupcake bijoux yang mahal.. pau noneey

lokasi kat KLCC.. tujuan.. adalah meneman noneey mencari hadiah tuk mak kesayangan beliau.. kawan kesayangan beliau tak dapat hadiah ok.. (kesayangan la sangat)...tapi dapat makan free.. ngeeee.... ok dah tu.. ok dah tu...

dah cari barang yang dijumpa, si noneey pun ajak makan kat secret resipi.. sebelum keluar ngan noneey aku dah makan dengan kak mazni kat rasamas di carefour..jadi tak de la nak melantak sangat.. kalau tak mmg kopak si noneey.. dia pun macam tau-tau wa dah makan.. ciskek betul


ice lemon tea for noneey & green apple kasturi for me..


tomyam kung noneey..


macadamia manis nama dia.. hancur luluh aku punya diet
melantak kek je seharian


cik noneey sayang...~~(ayat bodek)


gua yang selekeh.. baru balik kelas, kuar g carefour, pastu kuar g klcc lagi..
korang boleh imagine tak bau dia.. lemas beb!!


macam mana lemas pun i tetap happy bila tgk kawan-kawan happy.. noneey harap mak kamu suka la jam tu ek.. nanti lain kali kita belanja kamu pulak.. teng sayang... as usual.. seronok jumpa kamu.. kawan sekolah selalu je terbaik.. bukan noneey je beb!!.. semua.. semua.. rindu dah ni.. chulan di hati.. bila nak gathering ni!!!

0 comments:

Post a Comment