»

Friday, April 1, 2011

siti kawen dulu

see.. my mood lately ni baik oh.. tu yang selalu je update belog tuh.. teheeeeeee...

dulu mase kecik-kecik kitaorg selalu main teka-teka sape yang kawen paling cepat antara kitaorg.. kitaorg means aku, ujie, khaty, pidah atau siti.. kitaorg sume sedara yang umur dekat nak sama... orang tu tuduh orang tu... orang ni tuduh orang ni.. sekarang dah terjawobb.. siti kawen dulu... hehehe.. siti kau langkah bendul ek.. aku ni yang patut jalan dulu.. tapi tak pe lah.. kalau ikut turutan umor aku no 3 antara kitaorg.. tapi kalau nak tunggu aku mmg lambat la korang nak kawen...

ok.. gambar tak banyak sebab bizi benar jadi org dapur.. seblah umah beb.. mane tak bizi.. lepas lepak rumah siti sedara mara lepak rumah wa pulaks.. jadi sebab nak promote diri supaya mana la tau makcik-makcik berkenan wa pun mesti la upgrade servis.. sepupu sepapat wa ade gak yang single mingle.. hahahhahaha..

jom tengok gambar

sebelum siti nikah sesi camwhore dengan si khaty kat masjid.. harusssss.. comey kan dua pupu saya.. dah ade pakwe.. tapi selagi tak kawen apa ada hal...


the bride.... siti


the groom.. daus


bertiga tak baik.. manakah aku..


ambik berkat.... hahaha


selamat sudeh....


majlis sanding.. kami berempat.. idah tak de sebab tak balik keje lagi.. voleh!!!

disaat entry ni dipublish tuan punya badan dah pun pregnant sebulan lebih.. hehehe.. kira hujung tahun ni dapatlah kami anak sedara.. hahaha.. tak sabar.. wuhuuu.. semoga kekal ke akhir hayat

0 comments:

Post a Comment