»

Monday, April 18, 2011

Oh Maharaja Lawak - Gua Tak Bleh Fokus

Okeh... dua tiga minggu pasti minggu yang paling bizi yang akan aku alami.. ceh.. semester ke-5 bakal melabuhkan tirainya... tapi end semester kalau tak menyusahkan mmg tak sah... mesti nak kene serabut dengan submit assignment dan projek bagai.. kalau kacang mmg la pejam mato jah den buek.. ni payah benau den raso..

dah dekat nak abih semester ni jugak la ade banyak je cite yang best-best.. paling la tak boleh menahan maharaja lawak.. tak boleh fokus ok nak belajar ke?.. nak keje ke?? asik nak ulang-ulang je nengok kat you tube... haish.. mmg tak boleh blah.. dah rumah sewa tak de astero.. pagi-pagi sabtu je bangun awal sebab nak tgk maharaja lawak.. tak ke gian tu.. nak pegi keje pun aku bangun lambat... hehehe

tapi tuk minggu ke tiga ni sangat puas hati ngan sepah.. hahaha.. kenapa abang?.. kenapa abang?? kau diam peah...

turutan pilihan gua maharaja lawak minggu 3...
1) Sepah

syuib terbaik.. peah.. damak... abg..

2) Jozan

agak bias sebenarnya letak jozan atas nabil.. sebab actually nabil perfom lagi ok dan idea terbaik.. tapi nak buat macam mana gua die hard fan jozan.. especialy johan.. apesal dua tiga menjak ni kau kiut miut sangat johan... ni yang aku malas ni dah terminat laki orang... terbaik fakhrul & musalman

3) Nabil

bos jahat.. bos jahat.. terbaik bro.. aku tak heran la kalau kau konsisten kau boleh jadi juara.. kau sorang beb!!!...
standup comedy kau mmg tak leh lawan.. brilliant


yang lain penyeri je.... keh keh keh.. selamat berentap di final.. jambu dan balas best gak.. tapi bukan minggu ni...

nota kaki : harap lepas buat entry ni gua boleh fokus dengan kerja yang melambak.. please... dah penat sangat ni.. penat otak..

4 comments:

kodok said...

haha aku pun hari2 nengok kau diam peah kat utube. datang opis nak tgk utub kene blok. jadi aku search je kau diam peah ahaha~ sekali jpe blog ko da.. hehek.

lupe lak nak follow blog huvwah~

iraedora said...

hahahaha.. pijah.. donlod le.. kat opis aku pun block doll.. sebab donlod leh tgk ulang2

kodok said...

hahaha tol gaks tu muahaha~*
tak sbr tunggu depan . peah~!!

Fieza said...

ira!! hehe xsangka ko pon ade blog gak! nti free2 jenguk la blog aku k. ;) aku dah 3 kali jmpe johan tp xpenah ade chance nk begambar ngan die sbb die asyik berkepit ngan bini die. takot bini die marah. huhu

Post a Comment