»

Saturday, March 19, 2011

malam tadi

teheeeeee... semalam final raja lawak.. walaupun kat rumah sewa ni tak de astero tapi tetap still ikut raja lawak dari video-video kat youtube.. tapi final tak best ah kalau lambat dari org lain kan... nak jugak tgk live... sedih punya sedih, google punya google tetibe ting*** sinaran baru telah menceriakan hidupku.. ada live streaming online... dengan semangat nye... tgk di Astro Beyond Player kat www.astro.com.my...




tapi standard la.. org kedekut amek plan internet paling murah tak de la havoc tgk tak de buffering kan.. of coz la buffering.. potong gak la.. tapi live jugak la.. (nak bangge jugak....).. kat tv dah umum keputusan ku baru hegeh hegeh tgk R2 perform... sadis

tapi yang lagi gumbira bila bangun pagi ni tgk kat youtube dah ade video malam final.. cepat betul korang ni.... mmg terbaik ah korang ni... full lak tu, dari awal sampai abis show.. selalu malam ahad baru hegeh hegeh upload... cis buat penat je aku sedih.. lagi best tgk kat youtube.. leh download... leh tgk sampai lebam...

congrats kat man.. dia mmg deserve.. sume pun ok kalau menang sebab aku tgk raja lawak sebab ak tgk abg johan dan zizan ku saja.. walaupun dah heart ngan zizan tapi kalau tak de johan zizan tak best.. jadi nak tak nak kene sayang dua-dua sekali... haha gatai!

ok.. jap g ade kelas ngan exam.. doakan saya!!!! oh ye sok kelas kat utm leh la donlod byk2.. zizan show, raja lawak, oh yeah.. sebab internet sana MAHARAJALAJU... sekian.. dari bakal peminat MAHAJARALAWAK.. yang tak pernah undi sekali pun.. i support moral je u

0 comments:

Post a Comment