»

Thursday, March 3, 2011

hanya lagu yang menjadi ingatan

just nak share quote dari wall kawan kat facebook...
" actually, the person who tries to keep everyone happy is always the most lonely person. never ever leave them alone because they will never say that they need you when they really do.."
hurmm... lonely I'm mr lonely, I have nobody, for my owwnnn.. betulkan.. sebenarnya kita yang selalu nak gembirakan dan puaskan hati semua orang yang lonely, yang kesepian, yang memerlukan sebenarnya... tapi tak pernah menyatakan...

tak pe lah... mari kita layan lagu faveret saya hari ni.. playlist mmg lagu ni je.. lepas beliau, beliau... beliau lagi.. tak tahu sampai bila.. mungkin sampai bernanah telinga kot...




Perpisahan Ini - 1st Edition feat Aizat Amdan

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir

Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

0 comments:

Post a Comment