»

Wednesday, March 30, 2011

home made red velvet

hari tu ada cakap yang nak buat kek red velvet kan.. hehehehe.. ini dia.. tapi tak buat la bentuk cup cake.. buat sebijik je senang kerja.. tak berani la memandai.. tutorial dia buat sebijik.. kita pun tiru sebijik sebijan... kang tak jadi pulak...







teheeeeeeeeee.. percubaan menjadi, cuma kek nampak cacat sikit sebab tinggi sangat.. nanti next time kene bakar dalam loyang yang lebar sikit.. cheese frosting pun agak cair sebab si bijak ira ni adun lame sangat.. tapi tak mencacatkan rase yang sedap sehingga menjilat pinggan.. mission complete.. next time mesti lagi cantik.. biasa la first time.... buat la korang.. sedap dan cantik.. saya belajar dr website ni.. sgt mudah dan ade video lagi...--->joyofbaking

2 comments:

anisyafrina said...

ehem2... aku mau ko buat kek ni 4 kami.. ade bran? haha~

iraedora said...

malas.........

Post a Comment