»

Monday, March 28, 2011

advantages of surfing internet..

tajuk dah macam nak buat karangan...tak.. tak.. ini entry ringan-ringan saja.. saja gedix nak buat tajuk ilmiah gitu.. ilmiah sangat

boleh dikatakan semua org suka surf internet.. dari hobi berblogging, facebook, youtube, online shopping dan macam2 lagi.. aku pun suka surf internet.. kalau sehari tak surf rase macam tak berilmiah itu hari.. hik hik hik...

selalu of coz la bukak blog kesayangan walaupun tak terhupdate.. pastu check facebook.. kot kot la ade mamat hensem lagi kaya serta beriman pm kan.. ok tak da terus ke youtube download raja lawak atau tgk video yang best.. pastu bukak lagi satu tab ushar plak bod gosip artis.. dan yang terpaling best aku jugak selalu ushar resipi... heheheh.. pompuan kan!!!...

lazat kan?? (gambar google)

balik kg minggu lepas ajak mak buat.. hehehehe.. gerak g kedai kek wah seng then petang nye terus buat.. teheeeeee.. jadi ok.. nanti kita kasik jaja kat next entry.. gambar tarak transfer lagik..

0 comments:

Post a Comment