»

Sunday, January 16, 2011

Mistake

this is a therapy session

ok... tak tau nak mula macam mana... last week aku ada buat satu mistake yang membuatkan my colleague rasa tak ok.. tak ok tu macam tak puas hati atau marah atau bengang atau tak sangka ada kawan macam aku.. an so on lah...

keaadaannya sebenar bukan berniat begitu... dan telah di interpret dan disampaikan oleh org lain dengan bahasa dan bunga yang berbeza.. dan setiap org mempunyai pemahaman yang berlainan... tapi menyalahkan dan menunding jari apalah gunanya... jadi i admit the mistake n i learn it... maybe next time kene more sensitif dan berfikir panjang sebelum berkata-kata.. walaupun niat dah di salahtafsir atau disalah terjemah.. jika hati dah terluka apa gunanya lagi...

benda-benda ni sebenarnya membuatkan kita lebih dewasa dan dapat membuatkan kita menilai diri kita dengan lebih meluas.. i'm 24 years old this year.. and i'm make a mistake.. i admit my mistake and i'm apologize... sorry ... i'm just an ordinary person..

0 comments:

Post a Comment