»

Wednesday, January 19, 2011

dah kemaruk

semua org mesti dah tgk cite boy over flowers kan???... aku jek yang ketinggalan.. mmg nak tgk.. tapi still cari masa yang terbaik tu tgk.. kang kalau dah tgk satu episod kang mesti tak sabar-sabar nak tgk next episod.. jadi sebagai org busy lah sgt, mesti cautios pasal time management aku.. sebab kalau tak tgk cite korea pun dah kelaut.. ini kan kalau dah addict dengan boy over flower... tak sanggup aku fikirkan keadaan diri ini....




tgk betapa hensemnya kan mamat-mamat ni kan.. tapi rilek dulu.. aku ni bukan mudah dipikat dengan kehenseman... jadi bila tgk poster ni aku biasa-biasa je... takdenye nak meroyan tak tido malam mengigau mamat-mamat ni... chill la kan..

tgk korean drama ni sebenarnya depends on mood... pernah sekali aku bukak cite ni then aku g lepak-lepak tgk tv.. mmg membazir karen kan.. tapi semalam aku tumpas lah jua.. mana tak nya.. balik keje kemain lagi aku mengantuk tahap gaban.. nak tido dah nak senja.. kang aku mesti sakit pale + bad mood sepanjang malam dibawak pulak sampai ke hari esokknya (punya hiperbola)... jadi aku pun on laptop and tara!!!.. bukak maaduu.com then play boy over flower...

mak aih.. episod 1 pun dah best gila.. boleh aku extend usha sampai episod 3.. mandi malam pun kui 11.30mlm.. sib baik tak leh semayang.. apsal la ko syok sgt.. tapi skrg mmg masa yg tepat.. esok cuti.. tak de apa-apa aktiviti.. jd mengadap la seharian aku tgk boy over flower... keh keh keh



apsal la kau adorable sgt ju hi... bukan si jandi je jatuh cinta.. aku pun.. junpyo pun.. nama dah la poyo.. ganas, nakal tapi comel takut lipas ngan lebah.. stakat episod 3 ni mmg aku dah jatuh cinta ngan ju hi... tak tahu la plak kalau aku terjatuh cinta ngan yang lain di lain episod.. ngeh ngeh ngeh... ok malam ni pastikan habis seploh episod... wakaka.. mampos loh

1 comments:

chenta said...

lepas ni tengok you're beautiful tau!

aku pun dulu suka kat ju hi ni..hehehe

Post a Comment