»

Wednesday, December 29, 2010

football44player..yes!!! malaysia boleh

hahahaha.. semua orang mesti gila syok tgk bola khenn.. aku???.... pasang tv kat depan pastu tgk full house kat maadu.com.. hahhaha... bukan tak sokong malaysia.. sokong.. malas nak tgk dorang main jek.. sigh**** (ayat pujuk diri)






see, sebab ni la... puas dah aku tertonggek-tonggek cari pot baik punya nak letak area... ni la yang paling ok... (-_-).. jadi.. daripada 11 player setiap team, 2 team jd 22.. tapi tv aku produce 44 player tambah 2 bola.. hehhehe.. kau ada????..


well tahniah malaysia... i proud to be malaysian..
kalau kalah pun proud jugak... keh keh keh...

nota kaki : merenung ke luar jendela sambil target nak menang lucky draw tv 42 inci flat screen kat family day tahun depan... (*______*)... ah lagi satu tak yah korang nak cuti bagai.. keje best ape?? (bluweeeekkk)

0 comments:

Post a Comment