»

Wednesday, November 24, 2010

triffle di hujung minggu

kalau weekend kat perak aku mmg tak prefer kuar rumah.. lepak-lepak, rehat-rehat is my favourite... kalau kat KL lain la.. rumah sewa tu tak se"heaven" rumah sendiri kan...

semalam (masa entry ni ditulis) kitaorg bdk src lepak kat jusco... dah karaoke, men boling, men ping pong dan dah tgk wayang.. best mmg best.. walaupun tak ramai.. sebab lagi ok kot sebab tak banyak sangat kepala... senang gila nak handle.. ok.. dah lari tajuk.. mari cerita triffle...

sebab dah selalu blogwalking tgk org buat triffle kan.. mesti la terliur... gila kau.. aku mmg suka desert.. ish..ish..ish.. tak menahan.. dah ada peluang kat rumah ajak mak buat triffle... dua kali buat sebab dapat sambutan hangat.. first time buat yang guna bekas besar yang ada buah kiwi.. second buat dalam tupperware.. sebab senang sket nak makan... gambar tak susun sebab malas... erm.. chep..chep di luar sana.. sila tutup mata.. ni budak baru belajar yang buat... janji sedap







nota kaki : dah terliur.. mau makan triffle yang sejuk + manis + sedap sanat

2 comments:

daisy_rose said...

ira nak resipi benda nie...terliur aku tgk..nak resipi..sile wat entry baru psl resipi ni...sekian.

ARYN said...

macam sedap je. teringin nak makan. sbb xpernah makan

Post a Comment