»

Wednesday, November 17, 2010

kusesatke -->IKEA

fuh!!!... lega... dah abes 2 paper.. subjek AI ngan AD... tinggal 1 paper lagi 28hb.. jawab 2 paper 1 hari mmg masak ah... tak tahan gila penat dia.. jadi bila ahad tu free mmg ingat nak enjoy gila la kan.. hehehehe.. kira nak balas dendam dah study penat-penat.. study ke??

piki punya piki mana la nak pegi ek.. nak tgk wayang takde cita best.. ting!! tetiba idea datang nak g makan meetball kat ikea.. hehehe.. mmg pernah pegi ngan kawan tapi tak hafal jalan.. takpe.. kita pinjam GPS kawan ek!!!...

my meetball.. tamak oh!! amek sampai seploh

ingatkan guna gps tu senong jah.. tapi macam nak mapuih cek ilang kasaboran tersesat-sesat kat mont kiara pastu tah kat mana-mana jah sampai sejam sengah... abes minyak turun 3 bar.. kalau tambah setengah jam lagi sampai la angah ko ni ke ipoh.. last-last mintak bantuan by call.. adeh.. aku yang tak pandai guna GPS ke ato GPS tu yang bengap.. tu susah angah nak bagi jawapan... (dan-dan nak jadi angah)...

dah sosat-sosat sampai la jugak.. maleh deng nak cita pasal sosat.. mmg potong stim.. sampai ikea jakun gila p tangkap gambar... bukan apa.. nak parking tu jem... sib baik mak ngah korang ni pandai carik parking(makngah pulak)... 5 minit jah.. hahaha... berlagak disitu... sambil pandang jijik amoi cina yang dari tadi pusing-pusing tak dapat-dapat parking... gelak syaitooonn...

naik-naik je terus meroyan lapar.. dah ko sesat kan.. memang terus je tuju ke kafe dia.. naik naik eskalator jumpa awie.. rock sketttttt..
muka eksaited.. lepas beli makanan n terus dapat tempat duduk.. terus muka macam dapat nurrr...

nak hambek ko.. punya tamak dah macam jin.. meetball seploh, kek daim, wings 2 share ngan kak mazni.. meetball jek tak abes.. muak ko amek banyak.. len kali amek 5 jek.. tekak melayu mane la telan benda ni banyak-banyak...

sila makan, sila makan...
pastu jalan-jalan sekitar ikea.. memborong barang sampai miskin... pastu snap gambar depan toilet.. pas two.. three.. bongok..
sekian gambar aku menjaja muka.. dah nak balik... dari ikea sampai datuk keramat... 15 minit je cik jah... menangis angah pikir-pikir balik perjalanan pegi dekat sejam sengah...

1 comments:

chenta said...

kau buat aku lapar!

Post a Comment