»

Sunday, October 17, 2010

Pesan Khidmat Masyarakat Kepada KEDAI KEROPOK LEKOR BUKIT TOK BENG, SEBERANG TAKIR TERENGGANU...

sepulangan dari sabah.. auditor terhebat terus berlepas ke terengganu pulak nak audit ke ABM Terengganu... ceh.. ceh.. ceh.. dah feeling-feeling jadi auditor nampak... tak.. tak.. tipu je.. penteman pasukan audit je sebab dorang audit sistem yang aku jaga.. fuh!!!.. baru je nak menipu kan..

sama je ketakrelaan nak pegi terengganu tapi kurang sikit dari sabah.. sebab flight die 55 minit je.. padahal suka tak yah masuk opis kann.. kan.. kan.. tapi location ngan bangunan ABM terengganu mmg terbaik la.. HQ pun cikai je.. melukut di tepian gantang.. siap sewa kat gren season.. tgk nama pun seosons... ibarat pelajar senior punya CGPA lagi rendah daripada pelajar junior.. hahaha.. agak bengong ye contoh disitu... tapi servis ABM sabah lagi baik (sebab banyak makan kot).. fuh.. hantar kat hotel, makan malam.. makan tengah hari.. makan petang.. siap ader sobinier lagi merupakan sekilo ikan bilis, seliko udang kering, sepeket ikan tamban dan ikan kerang.. hahahaha.. finding audit agak bias disitu...hehehehe

sejuk mata memandang.. dekat ngan bukit ke gunung?? tapi besar weh..


tapi sebagai insan professional terhadap kerja (walaupun dari segi servis abm terengganu dah dapat 1/10).. finding masih lagi munasabah... nampak.. dia nak menipu lagi.. padahal mana ada penteman buat findings. tgk je adala... hahhaha

bila baje tajuk entry yang CAPS LOCK itu pun sudah tahu maksud dihati... sungguh tak puas hati.. dah pegi terengganu op coz la gedik-gedik nak bawak balik kepok leko.. dah survey-survey kawan kate kepok leko terhebat di terengganu buat masa ini adalah di bukit tok beng.. jadi dengan bangga beritahu rakan sepasukan audit tentang kepok ni la.. gambar ciplak dari belog tersebut di gambar.. sorry mory.. tak sempat capture

siap order in advance lagi ko ... bermesej-mesejan dengan kedai kepok lekor tau.. punya la in advance.. tak penah ko seumur hidup aku.. pegi kedai kepok leko otw ke airpot...mase naik teksi (jgn tanya sebab naik teksi... tgk markah servis) suruh pakcik teksi singgah kedai tu.. pastu tanya testimonial kat dia.. spoil.. dia kate kepok tu tak best.. aik.. agen aku tak leh pakai betul..tapi tak pe.. sabar duluuuuu...

tapi MEMANG spoil gila.... dengan servis dia .. ni nak cakap pasal servis lagi.. lepas je aku blah dari kedai kepok lekor terus aku turun markah servis jadi 0.5/10.. hah hambek.. ko.. dah la mase nak carik order muka abang pam kepok leko kekwat.. akak kepok bungkus kepok leko yang mekap tebal lagi la kekwat.. weh.. aku bukan beratur nak mintak bubur RMT hokey... aku datang nak beli kepok wei.. bawak duit kepok-kepok (banyak la tu) dalam poket.. mmg lepas ni aku tak hengen nak beli kat kedai ko.. tak besh langsung...aku beli rm10 hengget je.. mula-mla kobar-kobar nak bawak balik banyak kepok leko nak bagi sepupu sepapat, makcik hujung jalan keramat, jirang sebelah kat kg masjid.. tapi HAMPA dek servis macam hampeh...


google punya google jumpa la gambar dari kedai kepok lekor.. watak-watak dalam tu mmg betul.. aku ingat lagi weh.. ingat lagii... kat bawah tak yah la fokus kat abg yang beli kepok tu ye.. fokus kat abg yang membelakangkan gambar... walaupun belakang aku ingat hokey


jadi pesanan dia ringkas je.. kalau ko nak kedai ko terus maju dan berdaya saing.. hargai lah PELANGGAN hokey. kami bukan peminta sedekah... harap maklum.. dah pakai lawa-lawa.. mekap tebal-tebal.. barang emas berkilo-kilo sila la buat muka manis sikit depan pelanggan.. mekap la tebal10 inci pun kalau muka masam tatap tak lawoo jugaks...

notakaki : tapi tempat best aku pegi kiosk ICT dekat airpot..org IT mmg suka ICT ni.. hahaha.. Ikan Celup Tepung.. mmg terbaik ahhh!!! yang ni aku puji aku puji... muka dah manis macam gula

0 comments:

Post a Comment