»

Saturday, September 11, 2010

tukar background


uish.. apsal template sekolah-sekolah ni... hehehe.. aku pun terkejut jugak.. bukak je blog sume gambar background ngan gambar kat sidebar sume dah ilang.. dah kene delete ngan photobucket.. woit photobucket.. aku guna la.. hahhaa.. nampak sgt design aku outdated.. cam hampas jeghs....

pastu secepat kilat.. (mmg tadi tgh kilat hujan ribut kat sini pun)... tukar blog template.. huduh kau kalau tak tukar.. walaupun aku jarang update aku mmg bukak hari-hari sebab nak tgk list kawan-kawan yang update....

jadi feeling-feeling dak sekolah plak gune template school zone ni kan.. ye la.. nanti nak hangout/konvoi raya ngan ex schoolmate... jd konon nak amek feeling dulu ah!!!..(tipu.. malas nak carik dah)....

oh ye... gambar kat atas tu gambar pagi raya...kita nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin... raya-raya jugak.. assignment tak siap lagik.. larikssss.. malasnye...

0 comments:

Post a Comment