»

Saturday, September 18, 2010

miss careless adalah aku


ratu miss careess pada 16/9 jatuh kepada cik nadirah.... huhuhuhu.. berikan tepukan gemuruh... thumbs up!!!... hoi.. bunyi macam bangga aja kan.. mmg careless gila.. mungkin kejadian tgh hari tu buat aku tak kene sepanjang hari.. adoi.. mmg buat aku tak tido malam je tau... tapi tanak cite yang ini.. rasia besar.. rasia besar.. antara hidup dan mati... dah teruskan

khamis tu kitaorg smbg balik konvoi.. g umah teacher farizah.. tapi aku tak join.. n terus gerak ke rumah kenduri rumah farah.. kakak dia kawen.. aku punya la bz ulang-alik sampai aku tak perasan hp dah lost... sampai rumah cikgu wiza baru perasan..

masa tu dalam kete mase nak buat call baru perasaan mana la dia.. sony putih ni 2nd phone.. tu yang macam terpinggir jek.. gelabah wei.. call py call tak da org jawab..sah jatuh kat kenduri n mesti ada org amek.. sedih!!!.. dah la baru topup...

nasib baik ada org yang baik jumpa dan pulangkan balik kat aku.. walaupun aku kene pegi pickup kat petronas simpang pulai... sanggup tu.. dalam fon ada mesej, no dan gambar sket2.. MEGAT.. thanks you so much.. ada lagi org baik skrg ni yekk.. toceii.. toceeiii... kali ni baru la THUMBS UP!!!!!!

0 comments:

Post a Comment