»

Wednesday, September 15, 2010

megi goreng terbaik wok!!!!

fuh!!.. mmg terbaik. megi goreng terbaik wok ( pinjam trademark aril jap!!)... ni masak pun lepas kene marah dengan mak... seperti yang dah diwar-warkan kat fb la.. harini mak aku keje... pastu hujan lebat lak tu... kete tak de.. adik pun nak kuar... assignment banyak... cite tv pulak best... maka bila mak aku tak ada makan pun tak da la.. masak??? no..no..no.. malas ok...

actually tak le lapar sangat.. kelmarin punya konvoi dah cover makan sebulan dah.. tapi cannot la wei... takkan la tak makan.. ni kan bulan syawal.. haruslah.. kalau nak pose baik dr pagi tak yah makan.. aku pulak bajet mak balik kui 5.. sekali kui 3 dah sampei... dengan rumah bersepah nye... mmg aku kene tune la..

aku dah tension baru aku ada idea nak masak megi goreng... ish.. mmg berbakat la jugak aku ni.. tu la aku malas nak turun dapur.. sekali aku turun mesti hebat gilak sajian.. siap ade tulis nama chep ira lagik tu... tak yah la aku nak ajarkan cara nak masak megi goreng.. kang korang gelak.. tapi aku nak tepet jugak gambar aku capture.. kang korang tak percaya pulak...

kronologi... megi goreng..nyum..nyum...

esok ada kenduri kat rumah farah.. n nak sambung ada lagi 3 4 buah rumah kawan/cikgu yang tak sempat aritu.. besok makan mesti cover lagi 2 bulan.. nampaknye ramadhan kali ni masih gagal bagi impact diet pada aku.. tak pe aku cube tahun depan... korang tahun depan tak yah la nak ajak aku konvoi lagik.. aku nak diet.... hak.. hak.. hak.. percaya tak?? terpulang lah

0 comments:

Post a Comment