»

Tuesday, September 14, 2010

ipoh ku tercinta

tgk.. gagah tak aku bukak tingkap pastu tahan angin yang super duper kuat semata-mata nak catpture signboard ni.. punya la excited gila nak sampai kampung... balik raya mmg la best.. tu la.. keje jauh-jauh (jauh la sangat) balik kampung die punya rase lagi best dari rendang ngan lemang... hik..hik..hikk.. over tak perumpamaan... oh ye.. kampung aku yang ade gambar bulan sabit tu yer.. jangan gelak ye.. jangan gelak yer...

ni cite sedih ni... semalam balik dr konvoi punya over excited nak transfer gambar yang supe giler banyak + cantik.. tetibe usb tak detect pulak... card reader plak tak de.. dah nyer terperam je la gambar tu kat kamera..

semalam konvoi super duper best... kui 9.30 pagi kuar rumah, balik kui 10.40 malam... korang bayangkan la betapa hangitnye bila sampai rumah.. aduyai.. apepon best la.... enjoy gilaksss.....kamis ni ni lepas kenduri kak farah kita gerak lagi hokey...tanak balik KL rasenye... banyak tanggungjawab tak setel lagiks ni.... aduh.. tanak pikir.. tanak pikir

0 comments:

Post a Comment