»

Tuesday, August 17, 2010

secara tiba-tiba

(ini cerita semalam)
pagi ini masuk opis dengan muka kerut-kerut... sebab??.. penat bawak buku AI (Artificial Intelligence) yang berat.. huh!!.. kalau bukan sebab secara tiba-tiba ade takehome test tuk midtermm.. 4 sure la tak koser aku nak ngangkut ke opis..

cadangnye kalau tak de keje kat opis ingat nak buat sistem tuk subjek PA (Pembangunan Aplikasi).. ish yang tu pun deadline bulan 10.. ni satu ape pun tak start lagi.. mmg naya la.. ade jugak yang tak tido malam ni..


tiba-tiba...


bos datang..

bos : nadirah, jumaat ni En S (bos besar) nak present sistem PLBK kat datuk.. nadirah buat slide presentation ek.. petang ni boleh?? jangan pikir lawa.. content tu yang penting.. (kan dah kene.. sebab aku mmg suke nak submit yang comey2 aje.. hahaha..)
aku : ok bos....

selang beberapa jam...

kak N : nadirah, nanti tolong buatkan sistem surat yang macam pernah nadirah buat dulu.. sama je.. nanti bincang ngan kak w.. akak dah ty en r dah.. di bagi nadirah buat....
aku : ok.. nt saya study balik...

gembira tak ira.. ari tu merungut tak dek keje kan???

tak ke secara tiba-tiba saje aku tetibe jadi insan sibuk.. bertimpa-timpa lak kije + asgmnt.. baru aku nak bergembira di hari raya..teringat pulak mase hari ahad gelak over-over ngan noni.. noni cakap gelak banyak-banyak ni mesti nak nangis la ni... ni kire menangis dalam kegembiraan la ni...tapi x pe la.. dari start study mmg mcm ni.. bile asgmnt + test tgk kencang.. keje pun x nak kalah.. hahahaha.. jadi.. chaiyok..chaiyok la ira.. apo nak dikato

0 comments:

Post a Comment