»

Thursday, August 5, 2010

pandai melukis

aku MC again.. huish.. lembik betullah.. ni pun bukan baik lagi.. rimas sebanarnya tak sihat ni.. dan penyebabnya.. again.. DURIAN.. takda la aku makan banyak sangat... tapi panas die melawan-melawan...

mulanya stat jumaat lepas aku gatal beli durian kat pasar malam jelatek.. teringin la konon.. lagi pun nak dekat bulan pose dah.. teman nak lepaih gian le.. lepas makan yang tu mmg la panas-panas badan.. tapi ok lagi..

stat yang flet bila bos aku balik dr pahang bawak durian.. sume staff IT sama-sama makan kat parking.. mmg sedap ah.. durian kampung.. tapi seingat aku mmg tak makan banyak.. balik je rumah.. aduih.. sakit tekak, panas badan.. ikutkan esoknye aku mmg tak nak masuk opis.. tapi sebab ade testing sistem.. kene la masuk jugak.. akhirnya arini aku MC.. tapi tak g dokter pun.. aku amek cuti je.. maleh aku.. kat pusrawi tu asek muka aku je MC tiap-tiap bulan .

ni la hasil keboringan testing sistem aku itu hari..pandai tak aku lukis guna paint...























nota kaki : besin lagi.. dah 4ploh kali dah ni.. cepat la baik... minggu ni ade plan baik punya.. x mo demam-demam

1 comments:

Gransazer said...

smoga cpt sembuh ye cik ira..(^_^)

Post a Comment