»

Wednesday, August 18, 2010

Gile Geli Gempaq Konvoi Raye 2010 -- attn ex chulanian

fuh!! puasa tak sampai separuh pun lagik.. tapi aku dah gedik-gedik pasang banner konvoi raye.. sungguh dan sangat keji betul.. konvoi solat terawih tak da la aku nak buat kan...hikhikhik... plan awal ni pun bukan la sebab tak sabo-sabo nak raye.. tapi sebab kami ni ramai.. kalau last minit mmg tak de la sempat nak ngajak sume.. karang banyak lak terasa.. x ajak la, tak jemput la,malu la..lagi pun dapat la jimat sikit kedit.. tak yah nak tepon-tepon kome...jadi terus je start plan supaya dapat pilih date yang sesuai gitu tuk sume org..

erm.. hopefully kali ni dapat lancar dan gempak la sket sebab dah plan awal2.. konvoi ni pun mungkin tahun-tahun akhir jugak kami nak konvoi ramai-ramai.. sebab lepas ni maybe sume dah ader komitmen.. like.. kawen ker?? keje jauh ke?? blajar oversea ke?? sebab sume pun dah turn to 23.. makin dewasa makin banyak komitmen.. tapi x de la lepas ni kite tak buat konvoi dah.
ini kan annual konvoi...tapi mestilah tak ramai yang boleh join..

so.. ni banner dia


hehehe.. cun tak cun tak?? gambar org dua orang tu of coz la aku google n aku edit.. bukan la aku pandai sangat nak melukis dalam komputer ni.. ni edited express rakyat.. noni dah tak sabar sgt nak create event jadi banner ni jela mampu.. kalau ader yang buat lawoo lagi silakan upload yek..

Tarikh Cadangan : 18/09/2010 (mungkin Raya Ke-4)
Location : Sekitar Ipoh la..
Masa : Selepas Subuh..
Group : Ex Chulanian bacth 2000-2004

nak tahu lebih lanjut sila la tgk fb ok.. kalau admin lupe nak invite bg tau.. bukan ape.. ramai sgt kawan kat fb.. blink-blink mata nak pilih...(hahtuih.. perasan lebih!!!)

macam tahun lepas takde banyak sgt gambar sebab sume excited nak pegi tak bawak camera.. yang bawak dlsr pun hampeh tak upload kat fb.. hanya nak harap henpon cabuk aku jek.. ada la jugak kan dari tak de.. weh!!.. korang sume dah kaye kan.. sila la bawak dlsr.. capture great moment together... n jeleskan sape yang tak dapat ikut.. huhuhu.. lastly ---> happy fasting!!!

2 comments:

ARYN said...

selamat hari raya :)

saya takde keta tahun ne. accident.sedih T_T

iraedora said...

tak pe la aryn....

kita pun banyak lepak rumah jek

Post a Comment