»

Saturday, August 14, 2010

cubit peha kanan..jgn la main cubit-cubit

erm... pernah dengar tak pepatah cubit peha kanan peha kiri terasa sakitnya.. mesti pernah kan.. tapi pernah tak dengar pepatah ni kaki kanan yang tekan brek ngan minyak.. kaki kiri pun terasa lenguhnya.. hahaha.. mmg siot kan... nape la kaki kiri aku gedik-gedik lenguh bagai ni.. bukan dia ada menyumbang pun dalam edisi pemanduan aku.. kete aku auto kot.. tapi kaki kanan pun lenguh jugak.. mak nak pose kat ipoh...

tapi bulan puasa ni mmg bulan jammed se-KL kot.. adoi.. kalau kuar sharp pukul 5 pun mmg jammed jugak.. nak kene kuar pukul 4.30ptg jugak.. tapi kan sbg pekerja suci di bulan pose... aku mengalah je la.. kan bujang.. bagi la kat org duk jauh kan.. dah kawen kan.. ni yang kawen cepat ni...ish...beza tau..kalau pagi-pagi g keje aku leh sampai dalam 10 minit.. balik 1 jam kot.. itu lom tawaf bazar lagi tu..

tapi disebabkan jammed aku punya feel nak g bazar pun hancus melecus.. aku g bazar suam-suam kuku je yang dekat ngan umah.. kalau nak g bazar hot-hot.. buka dalam kete le jawabnye...

tapi semalam semasa jem aku ada la main permainan posim sapa lebih cun ketika memandu.. hahaha.. macth antara aku dan aku.. mmg gila boring dah ni.. dan hasil kerja bodoh itu aku nak paparkan jugak walau x lawoooo


dan inilah pemenangnya.. hadiah berbuka puasa belanja diri sendiri

nota kaki : rindu zaman merempit kat KL mase bulan pose.. siap berlagak ngan org yang bwk keta lagik. adeh.. mana hilangnya skuter kesayangan beta ni

2 comments:

daisy_rose said...

cik ira bli keta baru ke..
ekekeke..meh la turun seremban

iraedora said...

acu.. keta dah dekat setahun dah..
tu la.. nanti aku turun ok..
tunggu

Post a Comment