»

Monday, July 26, 2010

tq ani belanje kfc

semalam lepas kelas dr shafry kami ke KFC wangsa maju... ada org mau belanja... plan asal nak makan steamboat kat serdang.. tapi sebab kedai steamboat bukak lambat sgt... jadi kami semua terus decide makan KFC sajork.. walaupun biasa sangat makan KFC... tapi disebabkan org belanje.. BELASAH saja lah.. apa mau pikir-pikir lagi.. tapi kalau org len belanja rase sedap die lain macam ajek.. hahaha..

ish.. budak ira ni.. sempat lagik ek kau.. hahha.. tgk pipi je dah tau makanan penuh dalam mulut.. tapi comel ah die ni.. hahahahha..
ramai jugak yang tak dapat join sebab kelas tak abes lagi.. jadi yang dulu ni proceed je la.. dah rezeki depan mata.. nafsu bun bergelodak lah....ani belanje ni pun sebab die dapat post F29 kat SPA.. tapi belum lagi lapor diri die dah kene belanje kiteorg.. hahahaha.. murah rezeki kau ani...

hehehe.. enjoy da day lah kan.. pastu jumpe schoolmate kat wangsa walkmall... farah, noni, nabil, syafiq n sue...sayang giler kite tak snap gambar kan.. bukan senang nak jumpe... tu pun banyak yang tak roger lagi sebab mase pun tak mengizinkan.. dapat gak la spend time mase ngan member walaupun aku ni sibuk la sgt kan.. hahahaha...
ni bukan i edit yer.. ani punye kerja.. mamat robocop bukan idaman saya.. pls.. ok.. kite klakar tgk die jalan jek.. yang lain tak suke okeh.. jgn nak gosip-gosip

p/s: gambar sume curik dari fb ani.. harap maklum

1 comments:

Gransazer said...

best nye keluar dgn kwn2..(^_^)

Post a Comment