»

Friday, July 30, 2010

ira dan noneey

ini la bff's saya.. ops.. bukan.. bukan.. nanti ader yang jeles pulak.. har.. har.. har..

baru-baru ni my schoolmate, miss noneey telah datang ke KL untuk hal rasmi (baik punya cover).. datangnya memang la serba kekurangan.. siap paw aku punya berus gigi lagik.. haha.. yang baru ok.. tak de la keji sgt nak bg yang dah pakai..

sebab datang pun mmg terkejar-kejar dan yang penting hari aku bekerja.. apa lah sangat yang aku boleh entertain.. harap maaf la kalau ade yang kurang.. kalau kamu tak maafkan pun aku pedulik hapa..ada aku kisah... hahahaha..

antara yang sempat pun bawak g carefour wangsa maju .. tu pun sebab minah ni nak gune baju urgent.. seb baik saiz badan kami tak sama... kalau tak 4 sure aku kene paw lagik... anyway.. feel happy la dapat tolong kawan serba sedikit.. walaupun banyak la aku sudah buli sama dia.. kite dah ade kenangan bersame kat KL.. jalan ke jalan TAR, naik train, g carefour wangsa maju, puasa sunat nisfu sya'ban, bace yassin dengan kadar roket nak terbang ke angkasa dan buka puasa together... dan lepas nih kalau nak datang KL jalan-jalan sila pilih time yang munasabah sket ok..

agaknye dah cukup ke kriteria nak jadi BFF's kamu neh.. hahahaha.. larikss
nota kaki : noneey kamu kata jgn upload gambar huduh kat fb kan?? kat belog kire boleh la kan...
nota tangan kaki : muka berminyak mmg disengajakan bagi mengumpul minyak untuk menggoreng ikan.. apakah>>

0 comments:

Post a Comment