»

Tuesday, June 15, 2010

masam itu migrain

masa aku MC haritu doktor claim bahawa aku ada migrain... tapi sebab aku ada sejarah bell palsy aku tak percaya.. hahahha.. boleh plak lawan cakap doktor... tapi apa nak buat, kuasa mentulis MC adalah tetap di tangan doktor.. jadi die bagi MC pada aku dengan reason MIGRAIN...argh... degil punya doktor...

tapi disebabkan aku kelas sains tulen dulu kan.. aku cam rase aku ade skill gak pasal medik neh.. hahah.. tetibe jek..tapi aku masih menganggap sakit kepala aku adalah kesan dari bell palsy.. fuh.. degil giler.. macam aku je belajar medik... tapi bile kerap sgt sakit kepala lately aku mula syak.. erm....google punya google.. erm... macam malu nak mengaku.. eh.. tapi simptom sakit die same ngan migrain ah... hahahhaha... kan.. kalu ko dtg jumpe doktor tu lagi n kau claim kat die kau ader migrain mesti die gelak hentak-hentak kaki.. caisssss...

dan sebab malu nak jumpa doktor situ jugak kan.. alah.. macam tak leh gi kelinik lain je.. ngaku saja la kau pemalas...hahah.. aku pun mengoogle pasal masalah dan punca mingrain... dan hari ke hari aku masih belum jumpa ape sebab aku migrain.. migrain boleh datang dengan banyak sebab...

dan selepas aku base artikel ini dan ini aku pun mula buat diari migrain.. hehhe.. ini diari dalam kepala hotak aku sajork... dan paling menyedihkan aku dapat tau.. my favourite food adalah makan yang menyebabkan aku migrain.. arggh.. aku tak leh terima...

ASAM.... i love u forever n ever.. i akan tinggalkan u jauh-jauh.. tapi kalau i terasa rindu.. i cuit u sikit boleh...

nota kaki :: lebih menyedihkan.. aku ader 2 bungkus asam jawa kelantan plastik kaler-kaler kat dalam drower aku.. buat penat beli buat setok.. akhirnye ke perut org lain jugak nanti

0 comments:

Post a Comment