»

Wednesday, June 9, 2010

KENAPA AKU FRUST LEPAS TGK BUDAK SETAN??

tajuk entry beremosi dan CAPS adalah inspired dari sini

ok.. ini review aku pulak....

FARID KAMIL - hensem mamat ni.. best lakonan die
LISA SURIHANI - aweks ni pun cun.. lakonan pun dah semakin mantap
QUE HAIDAR - fuh.. mmg garang abes
SHIQIN KAMAL (kalau tak silap) - director.. yang ni leh ganti org lain tak??
RAJA FARAH - ok la..not bad

hah.. tgk.. pelakon bagi aku mmg tade masalah.. tapi ape kene la plot dalam cite ni macam bersepah-sepah.. aku mmg tak bace novel ni mase dulu.. tapi mase trailer ni kuar (gempak gile kot trailer filem ni sampai aku terpengaruh) aku pun google la.. hush.. bace punya bace mmg interesting la kalau novel ni buat jadi filem...

arghh.. frust punye pasal tade mood nak tullis.. tido lagi baik doll...sampai tak terkata aku.. punya la aku tunggu cite ni.. akhirnya...

boleh tak aku pun nak merayu tak yah la sharad sharan ni buat bahagian 2...


nota kaki :: review aku pun dah jadi macam entry sampah.. korang nak tau frust aku camne.. korang tgk trailer.. n g tgk wayang.. mmg hangsuei

1 comments:

ElyaElmo said...

ooo nama die shikin kamal yee...
die tak patut pegang watak ayu..hu3...
patut ganti kan ngn liyana jasmayyy...kan ade iras2 kan kan

Post a Comment