»

Friday, June 11, 2010

jumaat jalan-jalan ke KLIGP 2010

hehehe.. minggu cuti sekolah adalah minggu paling heaven kerja.. bos cuti.. staff pun ramai yang cuti.. hik hik hik.. jadi peluang nak ngular mmg tinggi percentagenye..heheh.. jd bagi tidak mensia-sia rehat lame jumaat kami telah ke KLIGP 2010 (KL International Gift, Premiuns & Stationary 2010).. tak ngular lame pun.. kuar lewat balik awai.. fuh.. sungguh jujur cik ira neh... dengan gigih aku ngan cik dayah pun menapak la dari opis ke PWTC.. hehehe.. 1st time tuh.. slalu gedix nak naik STAR walaupun satu stesen je...
gambar aku.. wajib..wajib...

hik hik hik.. macam bese la niat jahat aku bukan nak sangat tgk pameran atau demo.. tapi nak gi kutip door gift jek.. nak berlagak ngan rakan seopis lah konon.. nak hambek ko..hambek ko.. kat library pun aku tak pernah amek buku banyak ni ko.. tapi x per.. banyak je information kat buku-buku ni.. wedding card, lanyard, gift bag, tshirt.. etc

antara door gift yang cik senah ni kutip..siap ade magic pen lagik.. nt cik senah cube gune ok.. siap boleh bace mind kite lagi pen tuh...

hehhehe.. paper bag.. n reusable bag.. nt g jusco x yah nak beli dah.. bawak je yang nih.. banyak woo.. 7 keping tu.. bag galas belakang pun ader...

conclusionnye..fuh..dah macam karangan dah.. aku tersangat penat sampai balik kene naik cab.. dah berat dan banyak sangat barang berjaya dikutip..

MISSON COMPLETE

3 comments:

iedayah said...

ak sadis coz even kte g sesame tp ak xdpt magic pen..uwaaa

iedayah said...

ak sadis coz even kte g sesame tp ak xdpt magic pen..uwaaa

ira said...

hahahah.. ko x de luck dowh.. hahha

Post a Comment