»

Monday, June 28, 2010

high-pressure semester

kelas titas semalam last kelas tuk short sem.. short sem?? macam sedap je nama kan? tapi masyaAllah.. tough!!.. tak leh imagine camne next short sem year.. dugaan dari segi study satulahkan.. mase short sem ni la kawan-kawan nak kawen la.. sepupu sepapat nak kawen lah.. nak gathering la.. nak reunion la.. nak holiday la.. dah aku penat tuk cakap TIDAK!!.. sedangkan hati mahu...

ni satu.. boleh lecturer bagi tajuk assignment salah dah suruh buat BALIK!!!.. hai.. kami ni robot ke puan.. kalau mmg silap kite tak pe ah.. tapi .. tapi.. arghh.. merungut pun tak gune.. balik dari kelas titas terus ke library tuk cari bahan tuk etnik.. kau tgk.. kau tgkk.. bape banyak buku aku pinjam.. ni nak feeling jd ahli ekonomi lah ni...


bukan mudah.. bukan mudah.. tapi mesti lalu jalan susah dahulu bukan.. ade lagi 2 tahun yang perlu di jalani dengan setabah mungkin.. berusaha!!.. berusaha!!

0 comments:

Post a Comment