»

Wednesday, April 7, 2010

Lagenda Budak Setan




first time tak trailer ni mase study OOP kat library.. mastu tak dengar sgt sebab kengkawan yang lain bising.. ni aku tempek kat blog aku supaya aku leh tgk puas2x.. muhahahaah...

tak sabar nak g tgk cite ni.. salah satu filem melayu yang bile aku tgk trailer die gile banyak kali.. aku tak de pengikut setia novel ni.. tapi ade pernah bace la sikit2x dulu mase sek.. novel ni kire hot giler ah kat school.. tapi disebabkan aku ni x bape nak suke membaca.. jadi turn aku bace novel ni diabaikan oleh kengkawan aku...

lagu die sedap...aku stok budak ganas tapi layan lagu jiwang..aw.. sudah kenan perangai abg adnan sempit...ader bace banyak version of cerita ni kat internet.. tapi nak tgk cite ni jugak... sebab i loilike fazura, lisa n que.. owh farid jugak

huhuhuhuhhu... nak ulang lagi tgk trailer...

0 comments:

Post a Comment