»

Saturday, April 3, 2010

i dun know

dont know whether my brain can function well...hahhaa.. aiyama... nak kate stress sgt x la.. tapi badan really tired.. bukan badan je... otak skali la.. mmg efek wooo... time nak final ni la banyak hal2...
training la.. asessment website la... dgn nak study lagi.. huh!!!...tetibe otak aku ram die jadi 512mb.. cepat upgrade jd 4gb.. laju sket ko nak cacthup the whole silibus within 2 days.. hambek ko.. 1 and half days sebenarnye... pagi ni x kira sebab ko bangun lambat

really tired ok.. tetibe je jadi mcm give up je nak continue study ngan keje.. cam nak pilih satu je.. tapi cam tak nak dua2.. nak jadi suri rumah sepenuh masa.. hahha.. sape nak kawen ngan aku.. sila submit borang.. hahha.. tapi x la kan.. ir
a benda camni pun tak leh hadap.. jgn layan sume cakap setan ok... think +ve.... set mind..mind set...

nota kaki :: kalau aku berjaya pegang scroll degree + naik pangkat nanti baru aku rase manisnye kan.. betul la ckp org dulu.. susah dulu .. senang kemuudian.. ah!!.. aku tgh susah sekarang
nota kaki tangan :: kenangan tuk bacaan aku semasa senang nanti.. amin.. cant wait for that moment

huish ada bau org goreng cekodok.. sedapnyeeee....

0 comments:

Post a Comment