»

Thursday, April 29, 2010

hooperz...


tadi kat tv ade review pasal filem hooperz... sure la cite ni pasal sukan netball kan.. tapi aku x tahu sinopsis cite ni.. aku agak mesti pasal 1 team yang tak kuat pastu berlatih jd kuat.. atau mungkin team netball yang kuat pastu kene sabotaj.. mungkin la...

tapi bile tgk poster kat google tadi.. huh!!.. sungguh menggamit kenangan silam.. yes!!!.. aku one of the netball player.. bukan pro la... amatur je..dari aku darjah 4 lagi stat main...

mase sek ren aku x minat main netball.. sebab pemainan cam pompuan pastu kene jage kaki la.. kene lompat2x pastu jerit2x... mmg x tak kuasa... tapi cikgu dah pesan suh turun tuk selection.. hahha.. tapi sebab aku menaruh harapan nak masuk team handball jd aku x nak la turun selection...

aku ingat aku dah lepas.. tapi cikgu mai cari aku kat kelas dowh... mmg naya.. aku bukan setakat kene turun selection.. kene turun training.. woah!!.. aku terpilih walaupun x turun selection.. pelik2x... sebab aku ni tinggi + besar.. mmg cg dah aim la..

tapi aku selali je ponteng training.. n aku join training handball.. handball best wa cakap lu... dah la ganaz.. main ngan dak laki plak tu.. lagi best la.. netball mane best.. asek main ngan kakak-kakak senior je...

satu hari mase kat padang tgh training handball cg netball aku datang serang cg handball.. gaduh mulut woi nak rebut student.. bukan aku je la.. ade la 2 3 org lagi kawan yang sepesen ngan aku.. tapi mmg cg netball mng la... sebab die pot pet pot pet.. cg handball aku laki ma.. x gentle la kalu gaduh kan...

sejak dari itu.. aku terjebak dgn netball.. dan seakan aku neh terkene sumpahan netball.. walaupun aku macam minat kat sukan lain.. tapi kalu aku x join netball rase cam lain je.. huhuhu

nota kaki :: aku tetibe teringat mase training tuk lawan peringkat daerah ngan dak chulan mase form5...huhuhu.. shida, yanee, ijah, ... syok kan xyah g prep...makcik, min, hana... korang dak luar leh la

0 comments:

Post a Comment