»

Wednesday, April 28, 2010

ketika cinta bertasbih 2


alhamdulillah.. akhirnya selesai dah tgk ketika cinta bertasbih 2 dengan linangan airmata dan kepuasan hati.. sgt... benarlah.. penantian satu penyiksaan.. penyiksaan jiwa yang amat dalam.. wuh!!.. ayat...

lepas tgk ketika cinta bertasbih aku mmg x sabar2 nak tgk sequal die.. lepas habis tgk yang pertama aku pun terus la google tuk mendonlod kcb2.. ehem!!.. ehem!!..nak bangga la sket.. dengan sekelip mata saja aku berhasil ..feeling2 indon...mendapatkan link kcb2.. huhu!!.. org teror la katekan.. bab mendonlod movie n lagu.. aku lah orgnya.. heheh..keterlaluan sungguh memuji diri...huhuhu

tapi ape lah nak dibanggakan... kerja mendonlod ni adalah kerja berkumpulan.. seperti main netball juga.. kalau setakat center teror rampas bola tapi shooter asek shoot tak masuk je susah la kan.. sama lah.. kalau dah ade budak bijak cari link dengan sekelip mata tapi kalau dah broadband tak beri kerjasama.. apakan daya.. asek2x donlod x abes.. separuh... macam shooter tu lah.. sipi2x nak masuk.. tapi x masuk.. kecewalah...

huish.. sanggup bangun pkl 6.45pg terus bukak laptop donlod.. hehe.. (selalu bangun 6.30pg..hehehe).. tapi sengaja lah nak membuatkan penontonan semakin manis.. jadi penantian satu penyiksaan lagi.. tapi usaha perlu diteruskan.. sampai je opis terus mulakan misi mendonlod tuk kali ke3..ish malu nak bg tau.. seorang wanita terhebat mendonlod gagal lagi buat kali ketiga... hadoiii... tapi x putus asa.. petang balik keje mencuba lagi.. akhirnya.. yuhuuu..
Amin

Aku hanya ingin cinta yang halal
Di mata dunia juga akhirat
Biar aku sepi aku hampa aku basi
Tuhan sayang aku
Aku hanya ingin cinta yang halal
Dengan dia tentu atas ijinNya
Ketika cinta bertasbih
Tuhan beri aku cinta
Ku menanti cinta…

[Melly Goeslaw - Haramkah (ost KCB2)]

aku ingin suami beragama, penyayang, yakin dan setenang Khairul Azzam.. tapi adakah aku secantik,seteguh dan sesuci Anna Althafunnisa.. aku yakin wanita yang baik pasti akan bersama dengan lelaki yang baik.. Amin... seharusnya aku memperbaiki diri aku dulu.. jodoh itu sudah tertulis

nota kaki :: lagu tema blog adalah lagu tema ketika cinta bertasbih 2.. harap maklum.. sedap.. dengarlah sampai abes.. kalau x sedap.. x sama lah taste kita

0 comments:

Post a Comment