»

Sunday, February 28, 2010

worst weekend

selepas lagu i wanna je bermain dalam pale otak..
ari ni asek nyanyi lagu rihanna - hard.. ahaha.. laju gilo die nyanyi.. terbelit lidoh den..
motif nak cite kat blog... hahahha..

dear blog,
minggu adalah minggu yang mencabar.. huhuhuhu.. sebab aper?? sebab x tau nak buat aper.. huish.. selain minggu yang sibuk gile ngan asgmnt ngan kelas.. minggu ni tercalon dalam minggu yang paling mencabar dalam hidup aku tahun 2010... hahhaa...

sebabnye...
sebabnye minggu ni jumaat tu cuti.. jadi aku dah melepak kat rumah.. makan.. tido.. makan lagi.. tido lagi.. huhuhu.. nak harapkan kelas hari sabtu je... x de la mencabar sangat.. lagi pun tu kelas last subjek SE.. next pertemuan tinggal nak present je... tapi dah last2x kelas la macam semangat tahap gaban nak paham.. paham gile.. tapi bab yang awal2x tak faham ... camno???.. hah.. ekau jawab la sendiri... nasib badan.. mule2x ko act sgt.. x nak belajar.. sekarang nak dekat final exam ko tanggung la sendiri

jumaat...
bangun lambat sebab tak leh semayang.. lepas tu text kak mazni suh lepak kat rumah i je.. tak yah la nak p tidur kat hostel.. kak mazni datang n janji nak bawak die jln2 kat jalan TAR.. tapi kesudahannya.. aku ngan kak mazni.. tido je seharian... petang bangun cari makan... n pegi pasar malam.... stop..

sabtu..
google jwpn CCNA tuk chapter 6 & 7.. malas nak carik kat buku.. azam yang kuat nak dapat seratus sebab 4 chapter before dapat hampeh.. padan muko.. siap exam.. g kelas SE... malam hantar kak mazni ke hentian putra...

ahad...
aku x mau cerita... menyedihkan.. aku tido sahaja... argh.. kegagalan.. bukankah aku dah berazam nak review bab subnetting (nework) n nak study sket pada SE.. argh... baju keje tuk minggu ni pun x gosok lagik.. aduyai...

kesimpulannya.. aduish.. macam karangan sekolah la pulak...
weekend ni lebih penat dari weekend yang lain sebab banyak sgt tido..


nota kaki :: title entry nak hebat.. x de la worst mane.. ok la.. dapat gak rehat...huhuhuhu

0 comments:

Post a Comment