»

Friday, February 19, 2010

no soul

lame dah x menulis....

erm... mane ek nak cari kerja yang boleh earn banyak duit n terjamin... ish mmg susah la.. skrg keje gaji pun x de la banyak... n x terjamin... dapat je gaji.. bayar keta, rumah sewa, bil2, shopping2x.. dah abes.. ade la menyimpan sket.. tapi kalu nak simpan g melancong kat oversea jgn harap la...

lately keje kat opis macam x best.. x tau la nape... padahal kat opis lately ni baik sgt ngan sume staff dalam dept (gelak2x.. makan2x.. sembang2x)... ntah la macam x de jiwa la... ish.. ngada2x betul la ira ni.. rase macam nak resign n balik kg duk bawah ketiak mak...

ah... sampai sini je la... x mood nak smbg

1 comments:

Post a Comment