»

Friday, January 22, 2010

tomyam maker


ahaks.. dimulakan dgn gambar candid aku yang comel.. huhuhuhuhu.. comel ker??? cukup.. aku dah tau jawapan.. hahah.. dah la.. bukan nak cakap pasal ni pun...

hari ni balik keje lambat sket sebab jumaatkan.. jadi esok ada kelas.. jadi cik joyah ni pun sibuk2 la nak print notes yang nak gune tuk kelas esok kan... baru nak terkial2x.. n.. cam besa la.. duk KL.. kene tempuh jem.. menci2x...

sebab balik dalam mood kelaparan.. terus je ajak kak ilah masak tomyam... ye la. bahan2x mak dah bekalkan smalam.. dr kg.. aku pun berlagak la macam chef hotel taraf 41/2 bintang... hahha.. senang je pun.. ayam, udang, sotong pun mak dah potong.. tinggal nak potong sayur ngan cendawan jer. n nak masukkan pes...

n the result....huhuhuh.. sukses...


nasik

telur dadar

tomyam (masak dalam kuali ok.. x de periuk besar)

gambar mmg la nampak macam tak best kan..sebab alasan cam besa... henpon cap ayam je... tapi rase die... fuyoooh.. best gile.. walaupun mase entry ni ditulis.. aku tak makan pun lagi.. sebab kak ilah tak bagi.. die suh mandi n semayang dulu.. waaaaawaaaa...hah!!.. kak ilah dah setel mandi..aku pulok... nanti aku hupdate rase macam mana rase die ok.. hahaha.. tapi aku yakin.. konfom sedap

0 comments:

Post a Comment