»

Sunday, January 31, 2010

menikmati hari ahad

sudah lame rasenya tak menikmati hari ahad dengan lepak2 kat rumah.. lately mmg busy.. banyak je aktiviti weekend.. study of coz la.. sebab kelas mmg weekend je.. tapi ahad ni bukan ponteng yer.. mmg jadual x der kelas...

tapi pagi2 ahad tadi spoil la sket.. sebab kak yati dalam pkl 6.30pg die dah ketuk tingkap umah aku.. bile aku bukak pintu die dah takder.. aik.. hantu ka???.. aku call die die kat dah gerak.. lambat kot aku kuar.. ye larr.. tido mati tuh.. sebab mind set dah nak bgn lambat...

dah tu.. aku pun tarik la selimut balik... ape lagi.. baik tido.. dah lame aku tak tido sampai tghari.. ish.. x ingat last skali bile.. tapi lame dah.. sampai aku tak hengat.. huhuhu.. tapi aku paling teror pun tadi tido sampai pukul 9.30pg.. tak de la lame sgt.. aku dah x leh tido.. puas aku pejam2 mate.. tapi x leh gak.. ish.. ni yang aku maleh ni... plan sume x jadi..

dah x leh tido bangun tgk tv.. bile org cat rumah datang aku pun alih la kete.. kang kene cat kang.. menangis x berlagu haku... dah kete baru...hehehhehe... lepas tu.. sesi mengemas rumah yang dah serupa macam sarang tikus pun bermula.. heheh.. cuci kipas.. lap meja.. sapu lantai.. basuh sume kasut n selipar... basuh telekung n baju2 kotor.. fuh!!... dasat2x... baru la wanita kalu buat keje2 macam ni...

skrang aku kene buat test network kat cisco academy.. kang tak pasal2 markah aku kosong kang.. alololo.. banyak tul test network neh... cisco py test je dah ada 4.. next week ader mid term.. pastu dengan nak rakam kerja lab lagi.. huhuhuhu.. nasib baik UTM buat subjek ni certfied ngan cisco.. at least walopun CCNA1 je pun ok la.. ade gak la sijil cisco.. tapi kene susah sket la kan.. dah2x... jgn nak membelog..

0 comments:

Post a Comment