»

Friday, January 29, 2010

kene tinggal... bengang giler

hari jumaat mmg hari yang paling heaven la dalam 5 hari bekerja.. bagi yang keje gomen tak yah la soal2x kan sebab ape.. karang aku pulas telinga baru tau.. hahhaha.. standard la kalu dah rehat lame mesti la nak g jalan2 mautnye la.. mase ni la dak2 bujang nak berjalan macam rehat 24jam.. hahha.. boleh..

alkisahnye.. hujung minggu nie sektor aku ade buat bengkel halatuju kat bayu beach resort PD.. tapi sebagai org busy.. aku mmg la tak dapat attend sebab weekend ni ader midterm subjek SE.. so dapat la exemption...tapi dayah ngan diana.. sorry to say.. you all kene pegi...

dan kerna kegatalan aku nak sgt pegi OU sebab konon nak survey jalan.. membuatkan kawan2 aku kene tinggal bas yang nak bertolak ke PD.. tapi dah sah2x la kat memo tulis gerak pukul 3.30ptg.. tapi belum 3.30 dah gerak.. kitorang dah stuck kat jalam duta.. jem gile..

mase tu gelabah la cari org yang nak ditumpang.. tapi disebabkan kabel agak meluas (hahha.. pasan)... dapat gak la tumpang kak ida walopun last minit.. walaupun kene bebel sket.. hahah.. tahan je la kawan2... apo nak buek.. saloh kito kan..

tapi yang membengangkan aku lagi.. ade sorang staf yang x de kene mengena dgn sektor ktorg poyo2 nak marah kawan2x aku.. siap mengapi - apikan abg drebar bas lagi.. hish.. bengang tol.. die pikir die bagus sangat ke.. aku x faham tul manusia.. dah la takde kene mengena langsung.. sibuk2x je... org lain ok je pun...

tak kisah la.. yang penting kawan2 aku dah selamat sampai ke PD.. hahha.. jeles ko tak dapat berbayu beach resort ngan korang.. hahhah..



makan kat kopitiam..


kak ija n i... comel kan kite dua

suke sgt gambar nie walaupun blur.. manis sgt...

sgt menggedik.. hahha

i n jake sully.. aw... seksi you.. i admire u.. tapi x nak la husband macam u.. biru belang2x

nota kaki : gambar blur menunjukkan keterujaan aku.. tangan siap goyang2x.. alah.. gune camera henpon jer.. macam nie la.. nanti aku upgrade bwk dlsr.. tu pun kalu ghajin la nak hangkut

0 comments:

Post a Comment