»

Tuesday, December 8, 2009

kisah blazer dan 1roc

semalam puasa.. hari ni ader training 1roc.. actually aku mmg sgt happy kalau ader training camni... dengan trainers yang sporting... content training yang macam relax2 je.. heaven gile.. kalau la everyday macam ni.. wah.. sgt bagus hokey!!!... ye la x payah la aku nak duk depan PC sambil curi2 main game takut bos lalu blakang aku.. x pun duk bace paper online sampai khatam.. dah la cerita politik yang membosankan... hehhe.. bunyi macam aku makan gaji buta.. ade la.. aku ader keje... hehe..

before training stat kak haidah ade la ajak aku teman die beli makanan kat koop.. sebab aku dah tau nt dorang akan g hantar scanner ke semua state.. aku pun cakap la yang aku nak g kuching.. hahha.. bunyi macam sgt desperate kan?? tapi x der la desperate pun.. saje je nak g jalan2 kat kuching.. sebab last pegi hari tu tak puas jalan kat sane... lagi pun ari tu tak puas shopping kat kedai2 kat sane.. jadi offer la diri nak g kuching... hahhaa...

dan mmg betul2 x sangke yang kak haidah ckp kat kak naz yang aku nak g kuching kat dalam training.. kan sume dak2 ejek2 aku.. siap creat folder "ira&diana ke kuching".. gile ah.. mmg nak kene dorang neh.. geram tul aku.. gigit kang... hish...lantak la korang.. nasib baik la aku buat muke selamba je... kang ader gak kene piat telinga...

abes training aku pun g la amek blazer.. patut la dalam hati x rase macam excited sgt.. selalu aku kalau benda2 macam ni mmg over excited... rupa2nya blazer aku besar.. x cantik bile pakai.. jadi kene la pegi oter balik.. mg depan baru leh amek.. alah!!!... x dapat la nak melaram blazer baru.. 1st time tu dapat.. x pe lah.. x der rezeki...

luse kene ganti bos g putrajaya.. ader meeting prism.. aku prism tu pun x tau beb!!!.. hadoi... belasah je la..dah bos suh pegi.. aku nak cakap ape.. pegi je la

nota kaki : aku kalau x dapat g kuching pun x per.. niat aku nak g jalan2 tgk barang je... hurmm.. susah

0 comments:

Post a Comment