»

Monday, December 7, 2009

KIMIA...

Kimia - Melda Ahmad

aku mula jatuh hati kepadamu
setelah kau kata cinta padaku
masing-masing dulu punya pasangan
akhirnya kita bersama
pertama kali kita bersua bertentang mata
terasa ada kimia di antara kita

kau kucup pipiku
kau bisikan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hati ku

bahagia,
kurasa,
disaat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah pelangi cintamu

kau kucup pipiku
kau bisikan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hati ku

bahagia,
kurasa,
disaat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah pelangi cintamu
kau seru akulah pelangi cintamu

erm.. sekarang musim cuti sek.. of coz la ramai yang nak kawen.. bukan setakat org kawen je yang sibuk.. org yang nak attend kenduri kawen pun sibuk.. gile banyak.. 1 hari nak g 3 4 buah rumah.. huish.. mmg masak la.. aku mmg surrender la.. aku ni jenis x bape minat nak attend org kawen.. kecuali yang kawen tu somebody yang very close to me.. stakat anak kawan mak aku ke... kawan pej mak aku ke.. mungkin g je la.. x der la over excited.. mesti la mak aku yang excited kan.. hahhaah... cane la aku kawen nanti.. mesti pun sume malas nak datang.. hahaa.. baru padan muke aku.. masa tu baru aku nak menyesal.. terus nak g sume kenduri kawen walaupun x dijemput.. hahah..

notakaki: lirik lagu kat atas tu sweet je.. lagu die lagi la sweet.. kalu nak dgr korang google la.. sebab aku pun amek dari adek aku.. jd x tau la dr mane sumbernye.. tapi kalu google macam banyak je result keluar.. try eh!!

0 comments:

Post a Comment