»

Saturday, December 26, 2009

dinner at kunang kunang

today 1st class OOP.. sebelum masuk kelas mmg aku x predict langsung dr yazid tu handsome (boleh tahan la).. sebab dari aper yang aku dgr dr budak2 SE... aku bayangkan die gemok.. perut buncit.. botak.. tua n so on la..nampak sgt dorang cerita yang menakutkan ok.. punye la nak elak doc yazid dr kelas SE.. last2 kene jugak ngan kelas OOP.. hahaha.. nasib2

tapi mmg x pun.. die mmg boleh tahan.. tapi yang x tahannye die mmg jenis yang slow sket.. kalau kite cakap ngan die pun macam x bape peduli.. alah.. macam sedang buat lawak ngan org yang slow.. die gelak dan fahamm tapi lambat.. bile kte dah abes.. baru die nak panas.. huhuhu.. actually die ok.. ajar macam sgt detail.. line per line dlm slide.. aku akan cube suka die.. huhu

after kelas aku ngan minah meronggeng (amy n kak mazni) g carefour tuk cari tudung kak mazni.. amy plak jalan ngan mirul tuk cre almari.. sebab almari tu besar sgt dorang pun x jadi beli.. haha..aku ngan kak mazni plak dah menggelabah lapar.. g mcd beli fries ngan air tuk hilangkan lapar smbil tg amy...

bile dah jalan2 macam biasa la.. perut lapar.. amy plak ajak nak blanje makan kat kunang kunang.. actually tak tahu pun tempat kunag2 ni aper.. tempat die nice n cantik la.. nampak macam xclusive.. amy cakap pernah masuk tv..tapi makanan die tak banyak choice.. yang penting mahal.. dan x de la sedap sgt.. i mean... sedap la jugak tapi x lah macam sedap giler.. sila faham ok.. kalu x faham sudeh...

lagi satu kunang2 ni banyak nyamuk hokey.. aku mmg lemah bab kene gigit nyamuk neh.. kaki kulit kasar nie mmg gedik sket.. dah la tak cantik.. nyamuk gigit sket je dah gatal.. nyampah.. macam bajet cun je..hehe.. kat bawah ader gambar2.. kami bab bergambar mmg no 1.. kat kelas tadi pun ader gambar.. tapi kat fon amy.. x sempat nak amek...



kusyuk pilih menu


kite bertiga.. amy, saya n kak mazni (jelas kegemukkan aku disitu)


aku dengan air laici lacurera(kot la) n beef dengdeng (adui.. terserlah kebodohan aku mengeja)

makanan aku

kami lagi

dan lagi

esok ader kelas networking pulak.. huhuhuh.. aku rase aku macam suka ngan subjek ni.. tgk la cane nt okeh.. harap2 dapat lecturer ok.. aku nak score la sem neh.. takkan macam tu je result setiap sem..


0 comments:

Post a Comment