»

Wednesday, November 4, 2009

trouble is me

hurm.. menggedik sungguh nak update blog.... bukak blog.. mula2 tgk jer.. mcm x der idea.. pastu tutup.. pastu bukak.. pastu tutup... last2 terhasilah entry ni.. perangai sungguh menjengkelkan... bile nak study je.. mengantuk la.. sakit kepala la... bila nak main farmville ke, bace blog ke... punya la segar bugar.... sumpah selalu mungkir janji kepada diri sendiri....

now sedang menaip entry dgn senyum sampai telinga sambil dengar bunyi lembu, kambing, kambing biri2, itik dan macam2 binatang kat ladang aku.. hahahaha.. kdg2 rase sungguh comel game ni.. dah la bukak kat ofis.. lambat loading.. tetibe je bunyi lembu.. mesti dah terbukak ladang aku.. hahahaha.. sangat comel....(erm.. biarkan org x faham.. sebab aku pun kdg2 x faham).. huhuhu..

hari ni dekat ofis mmg satu keje pun x jd.. pagi2 je tunjuk rajin kat bos.. hahahaha.. buat SMB... pastu mmg x da la.. sampai ke petang.. mood borak plak yang melonjak naik.. mmg sungguh gedik.... padahal hari ni bos2 sume x de.. g ptk.. sepatutnye amek peluang study... tapi x... mmg ah.. dah la sabtu nie exam.. ape nak jadi.. hehehehe... nanti sian kat cik otak nak pikir kuat2 time exam.. pikir kadang2 merapu untuk mendapatkan jawapan yang x pernah ade pun dalam otak... haha..nasib la.. sape suh jd otak aku... (ayat mmg nak kene pukul je)

mase blog walking ade pegi satu blog ni.. umphh... sangat cantik kek yang die buat.. dan nampak sungguh menyedapkan... hahaha... hurm.. tau dah.. hobi aku adalah makan.. tapi series comey gile die buat kek.. nanti kalu kawen ke.. tunang ke... nak buat kek beg tu jugak la.. hahahha.. marah tuan punya kek beg tu nanti.. x per.. kite buat kek kasut.. hahahaha.. berangan je ..

nak kawen ntah bile je... tapi of coz bab kawen x mungkir janji ngan diri sendiri.. mesti abeskan degree dulu ye ira.. sekarang pun terhoyong hayang.. kalo kawen sure jatuh tersembam ... tapi x leh cakap besarkan benda camni.. kang punya la cakap besar aku jugak yang kawen sblm habes degree.. tu yang malas nak janji.. sebab slalu dah aku mungkir janji pd diri aku.. hahahaha.. simpati pada diri sendiri sket.. hahahaha.. giler betul...

sebut je pasal kawen.. teringat byk jemputan kawen cuti sek ni.. hehehe.. rase cam best je kan.. mcm satu perasaan sweet.. nak cari door gift... nak pilih tema kaler baju.. pilih caterer.. hahaha.. tapi banyak blogger cakap benda2 ni pening.. hahahaha.. aku x rase.. pandai2 je ckp sweet.. padahal org nak kawen sume pening...

esok nak x nak kene pegi jugak conferrence kat PICC.. baru je nak mengelak tadi.. dah kak naz ngan en madi suh pegi.. penat2 je kawtim ngan kak fizah x nak g .. mmg slalu keje jahat x diredhai la oleh tuhan.. tu yang kantoi kene tanya tu... dalam dah kene pegi tu sempat jugak aku ngan edy tipu diana.. pastu balik lambat.... pastu hujan ... pastu g pasar malam dalam hujan.. pastu balik rumah basah2.. padan muka.. sape suh ko mengenakan org.. kan tuhan bayar cash.. hahaha.. padan muka kau ira... mmg dasar pelakon yang mantap (cet!! ayat perasan gitu)





0 comments:

Post a Comment