»

Tuesday, September 22, 2009

kali ni aku terlepas....

kali ni aku terlepas.. tahun depan cane ek???..
nak buat alasan ape lagi..
nie yang buat aku potong stim bile time raye neh.. ala...
raye haji aku x mo amek cuti manyak2... nanti???
raye tahun depan aku maleh nak pk lagi.. lambat lagi weh...
sian ayah aku.. mesti die sedih..
tapi aku lagi suke selamatkan diri aku...
abang ngan adek kan ader...
hehehehheehheheh....
strategi tahun nie mmg terbaik ah....
aku salute idea aku..
macam budak2 jer rasenye...

nota kaki: aku dah tgk jin notti... idea die ttg filem ni ok.. tapi aku x rase fara fauzana jayakan watak die dengan baik.. ok la.. die first time blakon file.. mesti kekok...harap2 for the next filem ok la... rugi ah rase.... dapat tayangan time raye... bukan senang beb!!!

nota kaki tangan: aku konfom kene balik kl ari sabtu.. sebab hari ahad kelas x cancel... aku ader 1 assignment nak submit hari sabtu beh.. aku x buat ape2 lagi.. aduish.. malas... mane ader mood raye2 neh

0 comments:

Post a Comment