»

Wednesday, September 16, 2009

hari ni lagi la

sampai-sampai jer kat opis pagi tadi dorang sume dah sebok2 pasang lampu lip lap lip lap.... lepas punch kad, letak beg n basuh tangan, aku pun join la.. eh.. mana ader tempat meriah2 cam tu aku tak join... hahahha.. ditambah ngan kemeriahan mulut aku neh... dah siap decorate sume it mmg tutup lampu yang biasa pasang.... pakai yang lip lap tu jer la...ish2x.. dari luar macam dept IT tutup jer.. padahal kalu lalu kat depan meriah giler...

lepas je siap aku pun dgn berkobar2 nak buat keje yang tertangguh smalam... tapi mmg kejap jer la... mmg dah nak raye sume org tak de mood nak buat keje... aku duk pikir2 ucapan ape yang nak upload kat web.. tapi x jumpe.. suruh rosli buat kad raye.. nak upload.. mmg hampes x siap ah.....die sebok je nak p beli riben....

pastu dah sume macam malas nak buat keje.. aku pun malas ah!!!.. mintak kat bos nak kuar g bank.. nak tukar duit raye.. wah2x.. sekarang dah pandai bagi duit raye... phewwwwit... caya lah... bos lak kirim tukarkan duit... mmg tukar lambat2 duit manyak dah abes.. tapi dengan kepantasan tahap beta aku berjaya g 3 buah bank dengan hanya 1 jam je.. hahaha.. teror gile minah rempit... tahun nie aku abes rm400 gak la tuk duit raye.. tuh duit raye je.. yang len x yah citer ah!!!.. kang nampak berlagak tahap dewa la pulak...

balik jer opis aku pun buat la keje2 yang tertangguh smalam... sambil2 gosip2 sket.. besa la tu.. kalu x menyembang mmg pelik ah si nadirah neh...

after break plak si rosli bawak berapa gulung riben... nak suh anyam ketupat tuk buat hiasan... hehhehe.. aku mmg la surrender... x tahu anyam walaupun aku dah cube manyak kali.. (tipu ah!!! skali je cube) weh!!! aku mmg x der bakat ke aper??? frust gak aku.. baru nak tonjolkan ciri kewanitaan... akhirnya mmg x berjaya.. dah la akak opis tu asek cakap aku brutal.. x ayu langsung... hahhaha..xpe ah!!!... ade lagi anak dara it yang len ayu2...

tapi bab memanjat mmg leh ah!!!... teror aku bab neh...pasang kat kat syiling.. hahhaha.. yang neh boleh dibanggakan lah skill aku... hehehhe

balik jer rumah ptg tadi .. sementara nak tg buka pose.. aku rase letih sgt.. ye la... aku giler punya aktif hari nie.. badan pun penat ah.. kalau la kaki tangan aku leh cakap.. mesti dah berbakul die komplen.. dah la sahur atas katil.. makan kurma sebijik n air kosong....

esok aku keje half day.. bos dah bg permission aku balik awal.. bos aku mmg terbaik lah... aku suke giler... besok aku naik ketapi balik ipoh pukul 6 ptg... wah2x.. x sabar2... aku dah sebulan lebih x balik neh...


nota kaki: aku nie citer jer.. x snap satu gambar pun... aduyai.. aku mmg malas nak snap gambar.. tapi kalu muke aku posing banyak ah!!!..sampai aku sendiri naik menyampah... sok aku snap ah!!.. ye la.. simpan buat kenangan.. mane la tau... apa2 jadi...

0 comments:

Post a Comment