»

Tuesday, September 29, 2009

nobody

title entry mmg x leh blah.. x de kene mengena.. sila abaikan.. hahha..erm.. alhamdulillah.. dapat 1 hari puasa 6.. lagi 5 hari... heheheheh... minggu nie dapat lagi satu assignment dari dr bdullah.. hadoi.. nak kene buat kalkulator zakat la pulok.. hadoi.. malasnyer.. banyak giler la asgmnt tuk subjek dr neh.. nasebbaik aku minat die.. hahhahah.. mmg ira suke merungut ah!!!.. x de keje len..

sebenarnye.. sekarang nie tgh x de idea ngan mood nak buat asgmnt 3 HCI.. tu yang lari g tulis tah ape2 jer kat blog... hahahaha.. cane neh.. otak aku dah beku neh.. malam dah neh... time tido aku dah lame lepas.. esok ah sambung kat opis... hehehe







nota kaki : atas neh gambar konvoi raye ari tu... sikit je upload sini.. kat facebook ada lagi.. tapi real py photorapher x bg lagi softcopy gamba.. yang neh sume tangkap ngan henpon cap ayam jek... sape2 rindu aku tatap la ek... hahahha.. mesti x de yang nak nengok...

0 comments:

Post a Comment