»

Thursday, July 16, 2009

hehehehe

hari adalah antara hari2 yang cool saya kat ofis.... x banyak keje... sometimes otak kite perlu rest... saya sgt stress kebelakangan nih.. heheheh...(wah.. ayat x leh blah!!!) pagi tadi masuk ofis rilek2 main tenet.. pastu bos panggil suh potostat memo... hehehe.. multitasking tau saya neh.. pandai.. pandai potostat, pandai faks memo, pandai cari no rujukan fail, pandai hantar surat.. ahahahha.. sgt best dapat memuji diri sendiri.. arap2 esok pun sama dengan hari ni

malam tadi saya nangis puas2.. mungkin sebab tu saya dah x stress lagi... saya nangis2 sambil sebut nama opah.. hanya tuhan je yang tau berapa saya rindu sgt kat opah... saya x perlu cerita apa masalah saya pada die.. opah saya macam ada kuasa.. absorp (camni ke ejaan die??) sume gundah gulana saya bile saya peluk die... tapi sekarang saya x boleh guna cara tu.. saya dah tiada opah

ish.. sudah2x.. jgn nak bawak mood malam tadi ke blog...annoying kan org jer... tapi saya perasan kan.. setiap kali saya puasa saya mesti rasa tenang.. dan segala pekerjaan akan semakin mudah... heheheh.. lupa nak bg tau.. hari ni saya puasa...mungkin saya akan puasa setiap kali saya teramat serabut dengan keje kat ofis..

weekend ni saya ada kelas... arap2 x batal lagi.. mcm minggu lepas.. saya akan cuba sedaya upaya untuk dapat transfer TP II dari dr shafry minggu nie.. saya nak g jumpa die.. saya dah belajar c.. takkan nak saya nak repeat balik.. saya dalam keadaan malas.. hahahha... kalu malas apsal awak gatal sgt pegi smbg degree.. hahah.. ira.. sila jangan malas..

hurm.. hujung bulan nie ader pc fair kat klcc.. ingat nak beli laptop kat situ jer la.. malas la nak pusing lowyat.. sgt pening... buleh pitam.. rase2 cam nak beli PSP la.. ada sape2 tau tak harga die...hahahah.. ira act mcm org kaye gilerrrr!!!!!

perjalanan hidup sebenar baru bermula.. saya kene kuat hadapi cabaran.. saya kene bersedia.. harap2 Allah bantu saya.. AMIN

0 comments:

Post a Comment