»

Friday, June 19, 2009

SUMPAH AKU RINDU!!!!

dah lame sgt laman sesawang saya ni bersawang.. baru la sibuk nak mengemas. nak sapu, nak mop... hehehe merepek.. agaknyer dah mereng tuan blog neh... ecey2.. kutuk diri sendiri nampak...

sumpah saya rindu gile nak tgk blog saya ade entry baru...rindu giler.. akhirnya hari tercapai jugak.. mungkin sebab tengok keliwon semalam jd terus saya ada mood... hahahah.. sgt x munasabah... tapi mmg teruk giler cite keliwon tu... tahap budak diploma punya projek multimedia jer.. tak pun lagi teruk.. jalan cite macam taraf karangan upsr...

kire da lame gile saya x hupdate... busy outstation ke sabah la, perak la.....conferrence... kerja2 yang timbun2... sian saya... bos!!!.. naik kan gaji saya.. xpun naikkan pangkat.. hehe.. banyak cantik.. keje lum smpai setahun pun

minggu lepas saya baru jer register tuk smbg degree kat space UTM.... study kat utm KL.. tapi register teramat la jauh..UTM Skudai... sumpah terseksa.. da la pegi sorang2.. sedey giler.. arap2 saya berjaya dapat segulung ijazah nanti.. heheheh...AMIN... walaupun lagi lambat dr kawan2 seangkatan... kawan2 doakan la ek... eh!! ada ker kawan yang sudi nak baca blog bersawang nih..

erm...
jam menunjukkan 12.02tgh.. arini friday.. rehat jam 12.15.. baik saya siap2.. nanti lambat kuar rehat.. banyak plan saya.. nak g kl sentral.. nak g mydin, jakel, sogo..bos.. nak rehat smpi pkl 5ptg boleh... hhahahah

nota kaki: saya baru perasan la saya punya blog ada 2 follower.. erm dasat.. satu pencapaian yg mengagumkan.. saya bangga.. thanx pd followerku.. kak aida dan pijah

1 comments:

EyEdA said...

hehehe
msti la ader yg bace..
ni akk bce ni??
nway..
gudluc ye iera..
yakin boleh
rkn muda...

Post a Comment