»

Monday, November 24, 2008

Oracle Finance - System Admin

hari ni ada training.... tapi dibatalkan... tak sampai pun separuh pun trainers tu ajar... die sakit.. kene food poisoning.. hahahah.. cam klakar jer.. die x leh makan seafood.... tapi ok lah.. aku pun blur2 jer tgk die ajar.. da la aku py BI x mantap... die plak speaking jer... org india... dari negara india.. hahahha.. that why la cam x paham bahasa melayu... sebenarnya aku attend kursus neh tuk gantikan org jer... tapi kalau aku join.. at least aku ada la knowlegde sket pasal benda nie.. lagi pun mg neh aku dpt mkn free lagik... hehehhe.. boleh save sket badget....

sabtu lepas gaji dah kuar.. n projek aku pergi membeli kain berjalan dengan lancar.. hahahah.. abes la duit aku... padahal belum pun abes nov.. tapi gaji aku dah surut macam dah tgh bulan.... hahahha.. gasak la aku... tgh bulan kene la pandai2 budget.. tapi at least barang yang aku beli tuk pegi keje pun.. hahahha.. tapi ok kot.... bulan lepas yang sepatutnya menjadi bulan yang miskin bg aku.. aku je boleh manage duit haku... hahah..

mg nie aku x balik kg...wawawawa... nak pergi kenduri kawen kak D... kat negeri 9... kak yati offer g ngan dier... jadi aku pun decide x blk kg.. yer la...x kan nak jd anti sosial.. every week balik kg jer... tapi x per la.. mg depannye hari raye haji.. aku pun da apply cuti 2 hari.. aku cuti smpi rabu... kire ok la... sebab aku simpan cuti untuk bulan 12..... nak cuti seminggu...huahuahuahua....

smalam.. on da way dalam kete nak ke medan gopeng.. aku dah kene brainwash ngan mak aku... die suh aku pikir kemungkinan yang terjadi kalau plan A aku tak berjalan seperti yg aku rancang... aku plak g ckp yg aku confident abes ngan plan A aku.. n siap ckp lagi.. sume doa aku tertumpu pada plan A jer.... hehhe.. mak aku pun bising la... sebab die x nak yang aku kejer x dapat.. yang dikendong berciciran....

yang pastinya... aku pun fening.... dan aku akan fikirkan plan B mengikut saranan mak aku.... payah jugak dah jd dewasa nie.. sume kite kene fikir.. kalu jd dak kecik kan besh.. main... main dan main... cepatnyer mase berlalu.. aku dah 21 tahun rupenyer.....

0 comments:

Post a Comment