»

Sunday, October 26, 2008

High School Musical 3

besh... mmg best giler.. antara filem2 yang mendapat rating tinggi di hati aku.... kesempatan cuti n sementara berada di kg tercinta (ipoh) aku pun pergi la menonton certita neh.. heheheh.. apatah ayat aku.. merepek jer.... pelik len macam...
aku tgk cerita ni pagi td.... ngan tiket early bird beharga rm 6.00... sgt berbaloi... x puas rasenye tgk cite neh... dapat jugak aku hilangkan gian aku nak p tgk wyg.. da lame sgt rasenye aku x pegi tgk wyg... semenjak aku berenti keje dr panggung wyg sebagai penjual tiket.. hahahah...
lagu2 dalam cerita ni mmg sedap.. ditambah hero die yg mmg hensem bangat... hahahha.. ader satu lagu prom night... tajuk die " A night to remember " mmg best gile..
kepada sahabat2 aku... kalu minat tgk HSM 1 & 2... jgn lupe tgk cerita neh.... best2... kalu x der... aku pun rase cam nak tgk sekali lagi.. hehehhe

3 comments:

bB sYasYa said...

ko dh tgk kew?
best ek?
adik aku sgt suke la high school musical ni..
mst dia nk tgk!

hakunamatata said...

bes ke. aku tgk yg lama punya dlu sampai ley tetidor jek. heheh

ira said...

best la..
aku da tgk...
mari tgk ramai2...

Post a Comment