»

Saturday, October 25, 2008

happy holiday

erm... rasenye cam lame jer x update blog neh... heheheh.. ntah la.. semenjak raye hari tu ... x mood rasenye nak update blog neh.. walaupun every day akan bukak blog neh.. n bce post kwn blogger aku...
actually byk benda nak story kat blog neh... tapi ntah la... xtau nak mula dr mane.... skrg neh aku tgh menikmati week day n public oliday ( deepavali).. sgt rase tng n bahagia.... aku sebenarnyer mmg sgt sukakan cuti... hahahha.. sape yang x suke cuti beb....

semalam besday aku.... thanks la kpd kwn yang wish... terharu sgt sebab korang still ingat besday aku.... x sangke nyer.... walaupun aku kdg aku x ingat pun besday korang....hahahah.. mmg siot jer aku neh.. tapi aku mmg bab tarikh2 besday neh mmg lembab nak ingat... smpi besday mak aku bulan 9 lepas pun aku bleh pandai2 tukar date.. hehehhe.. malu siot... ade ker besaday mak sendiri aku leh x ingat... bukan x inagt.. tertukar.. hehehhe... apadaaaa...
tapi aku selalu ingat kat sume kwn2 aku.. jgn riso.. korang sentiasa tersemat kemas dalam hati.. kpd sume kwn2 yg call.. sms... wish kat frenste ato myspace... thanks sgt2... secara rasminya... aku da 21 thn... huahuahua.. rase cam x caye jer....


erm.. semalam jugak... lepas jer office hour aku pun trus ke pudu tuk balik kg.... on da way dlm perjalanan aku ke ipoh.. aku ada la jumpa sorang akak neh.. org ipoh jugak.... actually lps smbg ngan die aku dapat rase cam satu semangat untuk memajukan diri aku.... dgn status aku skrg.. kata2 n nasihat die smalam sgt2 berguna tuk aku... mulai dr skrg aku kene tetapkan matlamat aku.. apa pencapaian aku 5 thn dr skrg.... sebagai pekerja.. sebagai student... dan sebagai manusia.. aku harap aku dapat cre kepuasan hidup yg aku cre2 selama ini....

p/s: nampak aku kene tag lagi ngan cik pijah neh... tp bile tgk soalan2 yg panjang2 rase cam malas la pulak nak reply... hahahahah.. tgk la cane nt... kalu 3 ato 4 bulan lepas neh pun boleh kan... asalkan reply.. x gitu cik pijah

2 comments:

bB sYasYa said...

hapy belated besday ira ~_~

hakunamatata said...

hahaks. kut suke nko ah nk rly bile.
slamat kembali beblogging.
ha;ah la ra..epi depavali. ngee~~.
besday aku dh wish kat prenster.hekhek

Post a Comment