»

Thursday, September 25, 2008

apa nak jadi...

erm.. setelah 2 hari aku x update blog neh.. aku rindu plak nak tulis.. bukan malas..
tapi x de mood je nak buat entry bru.. tetiba pagi nie plak aku ader mood nak update blog.... keje2 len sume x mood nak buat...hahahah.. gasak la.. kang kalu bos dtg pura2 la buat kejer...hahhaha.. bijak..bijak
kelmarin lepas je balik keje aku g jalan tar... ingat nak beli la tudung2 raye...untuk mak.. adik... almaklumla.. gaji fisrt.. tapi yang membuatkan aku terkilan.. aku sebenarnye x ingat pun kaler bju raye dorang... termasuk bju raye aku skali.. apa daaa.. cane la nak beli tudung.. kang x macth kang x pakai la pulak.. jadi ari tu aku decide beli satu tudung bawal manjalara kale purple yg cantik tuk aku....sebab nak belanja sgt mak n adik... aku pun suruh la adik aku tangkap gambar n mms sume bju raye yg x der tudung lagi.. hari jumaat lepas tadarus aku akan smpi ke jalan tar...wakaka....murah2 la kat situ.. tapi ramainye jgn ckp la..ya ampun.. nak je aku suh dorang beli esok luse.. sebok jer..time aku nak soping.. dorang pun nak soping gak...
dah kecewa sebab x dapat beli tudung kat jalan tar.. smalam aku g menghabiskan duit aku lagi.. kat jusco wangsa maju....hahahah.. dapat la beli 2 blouse yg ok la... (tp cntk la jugak d mata aku).. erm.. kat kl neh mmg x der satu pun tempat soping yang lenggang.. sumenyer penuh... nak beli kasut raye sume x berkenan kat mata aku... nak kate taste aku tinggi sgt x der la.. tp ntah la .. x jumper...x abes2

sebenarnyer hari aku kene stat build up website bru tuk ibs.. ntah ape ibs pun aku x tau.. nt la aku tgk balik.. tapi en madi mcm x dtg jer.. smalam yer yer die ckp kat aku.. kalu x siap x leh cuti raye.. arini x nampak pun btg idung die..hahah.. maknenyer arini aku duk melepak jer la.. en madi mesti g jalan tar.. sebab semalam aku dgr die nak g jalan tar.. hahahahah.. bos aku ader feeling rupenye nak p soping..
petang nier aku harap aku x der la plan p soping lg.. kalu ikutkan hati mmg la sonok.. tapi kalu ikutkan badan... merana beb.. lenguh2 satu badan aku.. jalan lame sgt.. da la sok pgnyer kene bgn p keje...erm..malas tul...jd aku decide ptg nie terus balik umah... lepak2 n rehat.. sebab malam esok da nak blk kg.... wawawawa.. best siot.. xsabar da aku.. skrg pun hanya jasad aku je kat ofis neh.. tapi otak aku melayang2 kat kg.. ermm.. kuih raye ape ek nt aku nak buat ?? nak g soping kat maner??? nak pegi bazar mane ??? hahah.. bahagienyer aku.. cuti pun da lulus.. secara rasminye aku cuti 9 hari ( aku kire sabtu ahad skali.. kalu x nampak sikit cuti aku).. yeyeh... berbaloikan.. utk org yg bru stat keje x smpi sebulan..hahaha

0 comments:

Post a Comment